Bronze Database Servers

Прикажи мени

 • Хард дискот
 • Процесори
 • Меморија
 • Месечен пропусен опсег

1 GB RAM меморија MariaDB Server

Веќе од:
Од $48.99/mo
 • Хард дискот 25 GB SDD
 • Процесори 1
 • Меморија 1024 МБ
 • Месечен пропусен опсег 1 TB

2 GB RAM меморија MariaDB Server

Веќе од:
Од $60.99/mo
 • Хард дискот 25 GB SDD
 • Процесори 1
 • Меморија 1024 МБ
 • Месечен пропусен опсег 1 TB

8 GB RAM меморија MariaDB Server

Веќе од:
Од $129.99/mo
 • Хард дискот 160 GB SDD
 • Процесорот 4
 • Меморија 8192 MB
 • Месечен пропусен опсег 4 ТБ