Social Media Services

Focus on your Business, we take care of your socials

Прикажи мени

7x24 Управување со социјалните медиуми

$299.99/mo
 • Фејсбук 5 неделни постови
 • Твитер 15 неделни микро-постови
 • Инстаграм 5 неделни постови
 • LinkedIn 2 неделни објави
 • Google My Business 2 неделни објави
 • Одговарајќи интеракција Да
 • Видео постови Да
Вклучено во сите пакети
 • Facebook Fan Page Management
 • Twitter Account Management
 • Instagram Account Management
 • LinkedIn Business Page Management
 • Google My Business Page Management